ORELE DE DESFĂTARE…….SECRETUL UNEI BĂI MODERNE SUNT FERESTRELE LARGI

foto KIKA

Te-ai gândit cum poate arăta o baie inundată de multă lumină, sau cum ar fi să îți petreci o oră de desfătare admirând fie peisajul unui oraș zgomotos de la etaj, fie natura veselă din spatele curții?

Îndrăznește să lași inhibițiile deoparte până la a renunța chiar și la perdele. De azi baia este un moment de relaxare și de libertate. Dacă poți aloca mult spațiu camerei de baie, îți propunem variantele KIKA unde cabina de duș este la nivelul pardoselii, corpurile sunt în ton cu restul casei, iar accesoriile personalizează perfect spațiul, asortându-se cu restul mobilierului. Nu uita că și în baie trebuie respectată o ordine cromatică, ceea ce o să-ți dea mână liberă la accesorizat.

Dulapurile simple, de lemn, vopsite chiar de tine) în culori pale (se poartă tehnica handmade aplicată pretutindeni, pereți tapetați cu oglinzi sau lumini difuze ascunse în nișe sunt doar câteva idei să transformi baia într-o oază șic, dar și liniștită.

Dacă locuiești la bloc și nu ai oportunitatea să te bucuri de lumină din abundență, te provoc să creezi o fereastră falsă din ghirlande luminoase care să aducă un plus de originalitate și să te facă să visezi către cerul liber. Nu renunța nici la culorile tari, doar dacă optezi pentru mobilier uni și dacă nu încarci restul spațiului cu alte culori sau modele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.