GĂTEŞTE CU STIL!

foto KUMA

 

Descoperă frumuseţea artei culinare prin cele mai ingenioase ambiente, accesorii şi tehnici inovative.

Sfatul specialistului

“În ultimii ani, am remarcat o preferinţă în creştere a românilor pentru bucătăriile deschise, care reprezintă nu doar o modă, ci chiar un mod de viaţă: poţi pregăti o cină pentru familie sau prieteni, bucurându-te în acelaşi timp de plăcerea de a socializa. Acest tip de bucătării invită într-un spaţiu în care vrei să te afli.  Cum în fiecare cameră trebuie să ai un focus-point  – în dormitor patul, în baie lavoarul – în bucătărie acesta este blatul personalizat, creat din materiale naturale, calde. ” Camelia Olesen, Director Executiv Kuma Romania.

Fie că dăm un aer nou doar schimbând blatul sau accesorizând-o, bucătăria devine locul preţios unde combinaţiile de culori fie aduc dinamism, fie interioare serene şi visătoare. Lumina care pătrunde din abundenţă este cea care dă strălucire , iar colţul creat ingenios este acea „insulă” ca spaţiu de lucru sau loc de stat la un pahar de vin, în timp ce ghiveciul cu plante aromatice parfumează o interesantă discuţie.

Specialiştii ne recomandă contrastul între mobila de bucătărie şi blat pentru ca jocul de culori să intre în armonie cu lumina naturală care inundă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.