DECORURI CU LINII DELICATE VINTAGE

foto IKEA

Uită de canoanele restrictive care îți impun să asociezi vechiul la vechi și noul la nou. Vara aceasta aduce un aer nou, boem, care te încearcă să combini liniile moderne, cu aspecte vintage sau imprimeuri florale pentru o plăcută și primitoare senzație. Nu uita de panglici în ton cu nuanțele camerei, pene sau petale de flori care să dea un plus de romantism spațiului.

Tips: Cum aduci aerul vintage la tine în casă

Lăsați draperiile cât mai volatile și transparente pentru ca razele soarelui să îmbrace diafan camera și să scoată în evidență liniile decorative vintage. Nu sufocați camera cu multe accesorii, aerul retro poate fi inspirat doar și de parchet, sau de culoarea pereților.

Sfatul expertului:

 

Aspectul delicat şi sofisticat este evidenţiat de textilele cu imprimeuri vintage florale şi în carouri delicate, precum şi de piese de mobilier curbate, în nuanţe de alb şi culori pastelate.

Produsele cu aer vintage din gama IKEA sunt inspirate de design-ul scandinav tradițional. Totul pornește de la originile suedeze și de la interpretarea mobilierului și a accesoriilor de la sfârșitul secolului al XVIII-lea și începutul secolului al XIX-lea. Stilul scandinav tradițional este decorativ, în culori deschise și funcțional

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.