Câteva sfaturi despre amenajarea locuinței tale folosind un tapet 3D!

De la apariția noțiunii de 3D, oamenii au căutat diverse metode de a beneficia de acest efect, în mare parte prin intermediul filmelor sau al materialelor printate. Această iluzie este cu adevărat fascinantă, fapt care a condus la apariția recentă a tapetelor 3D, care au darul de a hipnotiza „audiența”, adăugând o nouă dimensiune interiorului. Astfel, de la bolte arcuite până la coridoare 3D sau spirale care îți captează atenția, colecțiile de tapete 3D din prezent sunt fascinante!

Tapetele 3D pot fi folosite în dormitor, dar și în spațiile mari, precum birouri sau săli de conferințe, pentru un aspect contemporan! Acordă zonelor deschise importanța cuvenită, folosind sfaturile de mai jos pentru amenajarea tapetelor.

În primul rând, va trebui să alegi orientarea tapetului. Aceasta poate avea, ca și în cazul fotografiilor, orientare de tip portret sau de tip peisaj. 

De exemplu, un perete de pe hol este completat mai bine de un tapet 2D, în timp ce zona din spatele canapelei din living este perfectă pentru un tapet 3D orizontal, cu motive hipnotizante! Textura tapetului joacă de asemenea un rol important. Astfel, un tapet 3D cu motive strălucitoare și curbe amețitoare va fi perfect în dormitor, iar texturile geometrice pentru pereții holurilor vor accentua estetica generală a spațiului. Acum ai posibilitatea să dai tonul decorului interior, cu un minim de efort!

De exemplu, pentru camera copiilor, un tapet 3D este perfect, aducând dinamică în acel spațiu, ca să nu mai vorbim de uimirea pe care o vor afișa prietenii lor la vederea tapetului. Există o multitudine de variante, de la linii în zig-zag, până la cuburi colorate pentru cei mici sau chiar iluzii de tip „spirală” pentru adolescenți.

În schimb, spațiile destinate afacerilor au numai de câștigat prin prezența unui tapet 3D, care le va conferi o notă de eleganță și de modernitate în același timp, completând astfel aspectul biroului sau sălilor destinate conferințelor.

De asemenea, avantajul unui tapet 3D este faptul că îl poți integra cu ușurință în orice stil. De exemplu, tapetele 3D cu motive geometrice sunt perfecte pentru stilul minimalist sau industrial. Alternativ, cele cu peisaje, rupte parcă din filmele de fantezie, îți vor aduce spiritul liniștit al plajelor sau pădurilor direct în locuința ta! Iar pentru un efect cu adevărat dramatic, alege flori, fructe sau alte obiecte din viața de zi cu zi, aduse la viață cu ajutorul efectului unui tapet 3D!

Nu uita nici de tapetele elegante, ce readuc farmecul de altădată al castelelor și palatelor, cu motive clasice. Fabricate din vinilin de cea mai bună calitate, acestea pot fi întâlnite într-o gamă deosebită de motive, de la cele victoriene, până la cele care imită patina timpului asupra unui zid de conac.

Există o foarte mare varietate de tapete 3D, pe care le poți accesa folosind motorul de căutare FAVI.ro. Alege să dai frâu liber imaginației și inspiră-te dintr-o colecție vastă de tapete 3D, elegante și de impact, care vor schimba radical aspectul locuinței tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.