Bucătărie în paşi de vals……… retro

foto IKEA

Ikea adoptă de departe două stiluri care se întrepătrund atât de suav….stilul retro şi cel modern. Primul este croit pe tiparul bucătăriei bunicii, cu vesela pictată la vedere care se odihneşte pe poliţe deschise, ceşti care aşteaptă cuminţi aromele ceaiurilor pe etajeră, un cântar vintage gata să măsoare ingredientele pentru cele mai savuroase prăjituri. Toate acestea atât de perfect asortate cromatic.

Sau o bucătărie modernă care ascunde după uşile închise adevărate comori de depozitare pentru toate accesoriile necesare gătitului. Deşi stilul IKEA ne-a învăţat cu etajere deschise şi cu o multitudine de forme şi dimensiuni pentru borcane de sticlă, vase ceramice, site, ghivece pentru plantele aromatice, toate puse la vedere, putem opta şi pentru stilul misterios, toate ascunse de privirile curioase.

Bucătăriile IKEA, devin cel mai perfect loc pentru toate cinele târzii, prăjiturile din week-end şi întâlnirile cu prietenele la o poveste cu iz de scorţişoară.

Sfat:  alege accesorii care să îţi simplifice activitatea şi să te bine dispună, să fie utile şi cu duble funcţionalităţi. Alege un cărucior de bucătărie care poate conduce savuroasele bucate de la cuptor la masă, sau poate deveni  în restul timpului un util mijloc de depozitare.

foto IKEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.