Baia nu a fost nicicând atât de boemă

foto chic-ville

Fie că ai o baie spațioasă sau una îngustă, nu renunța la alternativa de a aduce un mobilier aparte, pe care să-l plasezi aleator , o ladă de zestre pe post de coș de rufe și dulăpioare care să ascundă prosoape parfumate, uleiuri și săpunuri. Oglinda poate avea dublă funcționalitate, poate fi și cuier pentru halatul de baie.

Nu renunța la lumânări parfumate, vaze cu flori pentru o notă de prospețime și veioze cu lumina blândă.

Acceptă provocarea pentru băile reduse în dimensiuni alege o etajeră simplă, albă, pe care să asortezi diverse obiecte de ceramică, sticlă sau lemn, ghivece cu flori de lavandă, vaze cu flori de câmp uscate. Secretul constă în armonizarea cu paleta de culori deja existentă în baie.

Dulapurile vintage pot fi amplasate în diverse locuri ale casei, chiar și pe hol sau în baie. Pot fi recondiționate și vopsite în nuanțele dorite astfel încât să se armonizeze cu celelalte culori existente. Pentru a ieși în evidență, le puteți decora cu fotografii înrămate, vaze cu flori, diverse recipiente cu potpourri sau chiar statuete pentru un aspect excentric.

Tips: Vino cu propria ta contribuție în amenajarea băii cu obiecte handmade. Fie că împletești o coroniță din flori de lavandă, sau atârni diverse panglici, sau chiar pictezi dulăpiorul în care păstrezi prosoape, totul fără să epateze, poate duce la un mix confortabil, intim și romantic pentru băile lungi și relaxante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.